Waarom kopen bij Gabuco?

Waarom kopen bij Gabuco?

Omdat Gabuco dé online outlet store van Nederland is voor doe-het-zelf producten, voor de thuisklussers maar ook voor de professionals. We leven in een tijd dat er steeds meer online aankopen worden gedaan, dit is namelijk prettig en geeft gemak. Webshops zijn immers 24/7 open in tegenstelling tot fysieke winkels. En om terug te komen op het gemak wat wij als consumenten hebben, hier zit ook een keerzijde aan, denk hierbij aan het milieu. In Nederland wordt veel online gekocht maar ook véél terug gestuurd. Wat gelukkig ook behoord tot de opties van het online shoppen.

Nu wil Gabuco twee vliegen in één klap slaan. Door enerzijds onze e-consumenten de mogelijkheid te bieden om voor een zeer lage prijs een 2e kans product aan te schaffen en anderzijds wil Gabuco anticiperen op duurzaam ondernemen, wat weer bijdraagt aan een beter milieu voor nu en in de toekomst. Gabuco is van mening dat duurzaam ondernemen geen idealisme meer is maar een fundamenteel uitgangspunt! Dat betekent dat Gabuco er alles aan doet om prestaties te verbeteren voor jou als e-consument. Denk hierbij aan: scherpe en aantrekkelijke prijzen op onze producten, een gemakkelijk retourbeleid hanteren en tegelijktijdig een significante bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu!

Wat bedoelt Gabuco met 2e kans?

Gabuco is van mening dat retourartikelen een tweede kans verdienen. Weggooien is immers zonde en slecht voor het mileu. De retourartikelen die wij binnen krijgen worden vakkundig in ons magazijn nagekeken voordat het weer wordt aangeboden in onze webshop. Een retourartikel kan bijvoorbeeld een beschadigde doos hebben of het retourartikel is binnen de zichttermijn geretourneerd en daarom kan het artikel niet meer als nieuw worden verkocht. De 2e kans artikelen zijn dus nog gloednieuw of hebben lichte gebruikssporen.

Wat bedoelt Gabuco met outlet? 

De artikelen die in de outlet zitten zijn artikelen die bij ons uit het assortiment gaan. Ook wel op=op artikelen. 

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

Alle bestellingen die je op werkdagen vóór 20:00 uur aan ons doorgeeft, worden de volgende dag bij jou thuis geleverd. Liever zelf bepalen wanneer je het artikel geleverd krijgt? Ook dat kan, want op Gabuco.nl kun je zelf je afleverdag bepalen. Wij bezorgen alles gratis bij je thuis bij een minimale besteding van € 50,-. Voor bestellingen lager dan € 50,- vragen wij een kleine vergoeding van € 4,95.

Gabuco.nl is aangesloten bij thuiswinkel.org en heeft het Thuiswinkel keurmerk. Dit wil zeggen dat wij werken volgens de normen en waarden zoals door Thuiswinkel opgesteld. Gabuco en jij als klant kunnen hierdoor aanspraak maken op de onafhankelijke geschillencommissie van de thuiswinkel.

Scroll to top