Pokon Bio hortensia potgrond MPS RHP 30 l

Pokon Bio hortensia potgrond MPS RHP 30 l
€ 6,99
Bewaren
Omschrijving
Deze biologische potgrond is ontwikkeld voor zuurminnende planten, zoals de hortensia, rododendron, magnolia, azalea, camelia en acer. Zij hebben behoefte aan grond met een lage zuurgraad. Pokon Hortensia potgrond Bio bestaat uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf en rijstkaf. Vanwege de luchtige structuur van de grond en de hoeveelheid turf, is dit de ideale grond voor zuurminnende planten. Door de toevoeging van rijstkaf krijgt de plant daarnaast beschikking over bouwstoffen die de plant sterker maken. Het gevolg is dat de planten meer weerstand krijgen tegen ziektes en plagen. Er zit daarnaast voldoende biologische voeding in voor ca. 100 dagen en bovendien bevat het Pokon plantversterker.

De toevoeging van Pokon plantversterker in deze potgrond zorgt voor sterke wortels en verhoogt de weerstand van de planten. Hierdoor worden planten beschermd tegen ziekteverwekkende schimmels en houden we gezonde planten, zodat er minder gewasbeschermingsmiddelen nodig zijn.

Deze potgrond voldoet aan de eisen van het onafhankelijke RHP keurmerk. Dit is een keurmerk goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Daarom kunnen wij garanderen dat dit een veilig en betrouwbaar product is. Daarnaast draagt dit product het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Hierdoor ziet de grond er anders uit dan je wellicht gewend bent.

Specificaties
Specificaties
EAN 8711969026087
Merk Pokon
Serie Bio
Voordelen Natuurlijk biologisch!
Artikelnaam Potgrond
Wat zit er in de doos potgrond 1 stuk á 30 liter
Beoordelingen
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Pokon Bio hortensia potgrond MPS RHP 30 l
Delen
Log in om Gabuco kluspunten te verdienen om te delen!
Scroll to top