Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Gabuco is dé online outlet bouwmarkt van Nederland! Gabuco geeft de doe-het-zelf artikelen een nieuwe kans. Deze artikelen, ook wel buitenkansen, hebben bijvoorbeeld een beschadigde doos of zijn binnen de zichttermijn geretourneerd en kunnen daarom niet meer als nieuw worden verkocht. De producten kunnen gloednieuw zijn of lichte gebruikssporen hebben. Wij vinden het zonde als deze niet meer gebruikt worden. En om deze verspilling tegen te gaan, bieden wij jou deze artikelen aan voor een zeer lage prijs! Zo heb je dus toch een (bijna) nieuw product voor weinig geld. Een echte buitenkans dus! Daarnaast heeft Gabuco ook een regulier assortiment met meer dan 30.000 artikelen. Bij ons vind je alles, van schroef tot grasmaaier. We zijn een bouwmarkt voor iedereen, voor de doorgewinterde klusser of juist de beginnende doe-het-zelver.

Achter Gabuco staat een gemotiveerd, ondernemend en ijzersterk team die met opgestroopte mouwen elke dag met enorm veel enthousiasme en motivatie deze online outlet bouwmarkt draaiende houdt!

Wat betekent Gabuco?

Gabuco staat voor: Gardening, Building, Construction

Wat wil Gabuco voor jou betekenen?

Gabuco wil voor jou dé online outlet bouwmarkt zijn waar je in één keer al jouw klusbenodigdheden vandaan kan halen! Daarom geeft Gabuco ook hoge prioriteit aan waardevolle feedback die we van jullie krijgen. Want door jullie blijven wij ons ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen!

Kan je het niet vinden?

Ben je op zoek naar een product, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan je het gewenste product opzoeken in de zoekbalk bovenaan en anders kan je gespecificeerd filteren aan de linkerkant van de categoriepagina.

Kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag persoonlijk. Je kunt op vele manieren in contact komen met ons. Als je naar de klantenservice gaat, kom je ons telefoonnummer en email adres tegen. Als het gelukt is met je keuze, dan zetten wij je bestelling met zorg en aandacht voor je klaar voor de bezorger die jouw pakje binnen no time bezorgt!

Team Gabuco

Scroll to top