Lijmen

Aan de slag met lijm...

Er zijn verschillende redenen waarom we lijm nodig hebben. Je kan lijm gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld papier mache. Of je bent bezig met het maken van een houten constructie....

Er zijn tal van lijm soorten. Zo heeft Gabuco onder andere een lijm in het assortiment die zo krachtig is dat het 'hout op hout' of andere bouwmaterialen aan elkaar vastzet. Dit type lijm is geschikt voor veeleisende houtconstructies.

Maar ook behanglijm kom je tegen bij Gabuco. Er bestaan twee verschillende soorten behanglijm, je hebt glasvezelbehanglijm en vliesbehanglijm. Glasvezelbehang wordt toegepast bij slechte muren met scheuren en gaten en vliesbehang wordt voor normalen omstandigheden gebruikt. 

Ben je bezig met PVC-buizen en zoek je daarvoor een speciale lijm met een ''Kiwa'' keurmerk? Dan heeft Gabuco een PVC-lijm met een ''Kiwa'' keurmerk deze is speciaal ontwikkeld voor verbindingen van drinkwaterleidingen. Dit is maar een kleine greep uit het assortiment, want op deze pagina van Gabuco kom je een divers assortiment in lijm tegen. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top