Ankerwerk

Ankerwerk is ommisbaar voor een goede constructie

Om een solide en stevige constructie in elkaar te zetten heb je goed ankerwerk nodig. Ankerwerk zorgt dat er verbinding wordt gemaakt met een ander los onderdeel. Wil je bijvoorbeeld twee houten balken verbinden met elkaar dan heb jaar daar ankerwerk voor nodig. Zonder ankerwerk geen verbinding.

Ga je beginnen met het leggen van een pakketvloer of wil je een tuinhuisje gaan maken? Dat betekend dat elke klus weer een andere constructie is en voor elke constructie heeft Gabuco divers ankerwerk in het assortiment liggen. Verbindingshoeken zijn onder andere versterkingshoeken, versterkingshoeken zijn o.a. uiterst geschikt voor het bevestigen van haaksehoutverbindingen tevens zijn deze voorzien van voorgeboorde verzonken schroefgaten.

Een Raveeldrager is een Balkdrager en valt onder ankerwerk. Een Raveeldrager is geschikt voor zowel hout als steen. Je hebt een raveeldrager nodig om mee te verbinden, of als bijvoorbeeld een draagbalk onderbroken wordt. Dit is maar een kleine ingreep uit het assortiment.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top