NIEUW: BISON JUNIOR 

Zijn jouw kinderen fan van K3 of Maya en gek op knutselen? De nieuwe collectie Bison Junior is speciaal ontwikkeld voor kinderen dus; veilig en makkelijk in gebruik!

Knutsellijm

Met de nieuwe collectie Bison Junior kunnen kinderen de mooiste creaties maken met K3 of Maya. Even een uurtje weg van het scherm om feestkaarten te versieren met glitterlijm of een knutselwerkje te maken van papier. De toepassingen van de Bison Junior knutsellijmen zijn ongekend en onmisbaar bij ieder knutselwerk.

Veiligheid

De Bison Junior lijn is speciaal gemaakt voor kinderen om veilig te kunnen knutselen. De knutsellijmen zijn in tegenstelling tot andere knutsellijmen makkelijk uitwasbaar met (koud) water en eventueel wat zeep. Alle producten zijn oplosmiddelvrij en dermatologisch getest. Kortom u kunt uw kind zorgeloos laten knutselen met de Bison Junior knutsellijmen.

Tips

Meer inspiratie op doen? Neem dan snel een kijke op www.bisonjunior.nl!
Of kijk hier voor een impressie van het Tina Festival en de creaties die gemaakt zijn met Bison Junior:

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Actievoorwaarden

*Onze BISONder leuke actie is alleen geldig in oktober! Geldt alleen op de Bison Junior lijn. U koopt één product en u ontvangt hetzelfde product gratis. Het gratis product wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen.

Bison Junior knutsellijm

Scroll to top