Raambeslag

Alles voor jouw raam!

Het juiste hang- en sluitwerk voor jouw raam

Bij Gabuco vind je alles op het gebied van raambeslag. In ons assortiment hebben wij bovenraamsluitingen, draaisloten, kiepsloten, raamsloten, espagnoletten, oplegschuifpuisloten, raambomen, raamboom toebehoren, raamknippen, raamoplegsloten, raamscharen en raamuitzetters. Vind hier het juiste beslag voor het openen, vastzetten, sluiten en op slot doen van jouw ramen.

Veiligheid

Bij de aanschaf van jouw raambeslag is veiligheid een belangrijke factor. Wij hebben verschillende producten die voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een keurmerk dat staat voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale zekerheid. Zo hebben wij o.a. een raamkruk, raamuitzetter, bovenraamsluiter, raamboom of oplegraamslot in deze categorie. Daarnaast hebben wij ook een aantal producten voorzien van kinderslot. Zo hebben wij een raamkruk die kinderveilig is omdat deze in vergrendelde stand niet zomaar te openen is door kleine kinderen.

Ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment aan raambeslag. Zo hebben we zelfs een raamopener met afstandsbediening. Zo hoef je nooit meer op wankele krukjes te klimmen om bij dat bovenste raampje te komen. Dankzij de afstandsbediening kun je het raam eenvoudig openen en sluiten. Ook hebben we o.a. een telescopische uitzetter met traploze ventilatiestanden. Geschikt voor naar buitendraaiende uitstekende draai- en klepramen. Of een aluminium raamsluiting met kierstandnok en drukknop om af te sluiten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top