Binnendeurbeslag

Deurbeslag voor jouw binnendeuren.

Binnendeuren

Hier vind je het juiste deurbeslag voor jouw deuren binnenshuis. In ons assortiment vind je cilinderrozetten, deurkrukken, knopkrukken, kortschilden, langschilden, WC rozetten en garnituren, patentrozetten en sleutelgatplaten. Wij hebben deurbeslag in verschillende materialen, formaten en stijlen. Zo hebben wij deurkrukken in een strakke rvs uitvoering maar ook een klassieke zwarte deurknop van beukenhout.

Deurschilden

In ons assortiment hebben wij kortschilden, langschilden en renovatieschilden. Deze deurschilden hebben wij in verscheidene formaten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld voorzien van een sleutelgat, een deurknop of juist blanco. Ook hebben wij sets verkrijgbaar met deurschilden in verschillende uitvoeringen. Renovatieschilden zijn geschikt voor het afdekken van oude gaten, verfranden en groeven in je deur. Daarnaast zijn ze handig voor wanneer jij jouw deurbeslag wilt vervangen maar een standaard schild niet over de bestaande gaten in de deur past.

Sleutelgat

Ook hebben wij deurbeslag geschikt voor het sleutelgat. In ons assortiment hebben we o.a. WC rozetten en garnituren, patentrozetten en sleutelgatplaten. Zo hebben we een ronde binnendeurrozet met geïntegreerde kunststof kruklagers. Deze stijlvolle rozet heeft onzichtbare bevestigingspunten, is fraai geslepen en minder krasgevoelig. Of een geëloxeerd aluminium WC-slotgarnituur met verzinkte greepstift, rood/witte kunststof kleurschijf en messing vernikkelde patentschroeven. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top