Verlichting en zekering

Optimaal werkende autoverlichting is essentieel zodat je in het verkeer goed kunt zien en goed zichtbaar bent. Ook een goede autozekering is van belang omdat hiermee schade aan de elektronische systemen in de auto kan worden voorkomen. Op zoek naar een vervangend artikel? Hier vind je al onze producten op het gebied van autoverlichting en autozekeringen.

Autoverlichting

Een kapotte autolamp verslechterd niet alleen je eigen zicht maar ook jouw zichtbaarheid voor andere weggebruikers. Een goed werkende verlichting is daarom een belangrijke veiligheidsfactor in het verkeer. Controleer je verlichting dan ook regelmatig. Kom je een kapotte lamp tegen? Geen probleem, wij hebben een breed assortiment aan autolampen voor de vervanging van jouw lamp. Kies bijvoorbeeld voor ons energiezuinige LED achterlicht met 5 functies, namelijk: remlicht, achterlicht, richtingaanwijzer, reflector en nummerplaatverlichting. Daarnaast hebben wij verschillende complete lampensets beschikbaar voor verschillende fittingen, zoals H1 en H7. Heb je maar één defecte lamp? Wij hebben ook heel veel losse autolampen verkrijgbaar voor jouw voor- of achterlicht of knipperlamp.

Autozekeringen

Een zekering voorkomt dat er kortsluiting en/of overbelasting schade ontstaat in de elektronica van de auto. Zorg er daarom altijd voor dat je een setje zekeringen bij je hebt. Wij hebben verschillende sets in ons assortiment. Zo hebben wij glaszekeringen, steenzekeringen en ministeekzekeringen. Ook hebben we een radiozekering speciaal voor radio’s die 2A afgezekerd zijn.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top