Trekhaakaccessoires

Op zoek naar trekhaakaccessoires?

Heb je een aanhangwagen, caravan of een trailer? En zoek je een accessoires voor de trekhaak? Dan zit je op deze pagina goed. Hieronder leggen een paar trekhaakaccessoires voor je uit. 

Waarom een is trekhaakdop verstandig om aan te schaffen?

Een trekhaakdop valt onder de categorie trekhaakaccessoires. En waarom is het verstandig om een trekhaakdop aan te schaffen? Als er niks aan de trekhaak is bevestigd dan is het verstandig om over de kogel van de trekhaak een trekhaakdop op te zetten. Hiermee voorkom je dat de kogel van de trekhaak gaat vervormen of misschien wel gaat roesten. Goed onderhoudt van je spullen is het halve werk. Dus ook voor een trekhaak.

Waarom een breekkabel?

Ook een breekkabel valt onder de categorie trekhaakaccessoires. Een trailer, aanhangwagen of een caravan wordt altijd aan een auto bevestigd door deze aan een trekhaak te bevestigen. Het zou kunnen  gebeuren dat het vervoersmiddel losschiet van de trekhaak. Daar zit je niemand op te wachten en dat brengt levensgevaarlijke situaties met zich mee. Daarom gebruikt men altijd een breekkabel, als extra beveiliging. Zo voorkom je dat het vervoersmiddel alle kanten opschiet als de trekhaak losschiet van de trekhaak.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top